Åh nej jag ångrar mig så mycket

När vi flyttade in i vårt hus hade jag som vision att inte stressköpa något men jag ville så gärna ha ett soffset med pall och fotölj i vårt sällskapsrum och jag som älskar färgen grå tvekade inte en enda sekund när jag hittade möblerna jag ville ha (möblerna, ej färgen). Men egentligen ville jag ha en mer beige/naturfärg på setet men tänkte att det nog är lämpligast med mörkare färg då vi har en hund. Men vår hund får inte vara i dom möblerna ändå utan vi har vant honom med att han enbart får vara i soffan i vardagsrummet (ej säng och den andra soffan) och han lyssnar på det och vet nu vart han får vara och inte vilket får mig att vilja byta ut möblerna i sällskapsrummet helt. Jag vill ljusa upp hemmet. Jag vill använda mig att trä, naturfärg, beige och vitt. Jag är tokig i att skapa från lastpallar ( hyllan i sovrummet är sagolikt vacker ) sen älskar jag färger på vasstrån och har mycket vass hemma. Så om någon vill köpa vårt soffset (jättefint skick) så säg till. Fotöljen rymmer två personer 



I dag har jag köpt så vackra saker ifrån H&M, bland annat vaser, en dörrmatta och en matta till hallen, det kommer att bli så fint och jag tänkte att jag lägger in en före och efterbild om några dagar så att ni får se skillnaden. 

Jag är även sugen på nya gardiner i vitt. Sen måste vi köpa en ny matta till köksbordet, den vi har nu är hemsk. Hallen kommer iaf att få ett jättelyft när jag är klar där.
Allmänt, Drömhuset | #h&m, #soffset från soffadirekt | |
Upp