Bo i Stockholm?

Ett betalt sammarbete med hyresmaklaren

Ska du flytta till Stockholm? Vad spännande, välkommen hit till storstaden. Jag förstår om det är läskigt att flytta hit då det inte är det lättaste att hitta någonstans att bo men det finns faktiskt en sida, lediga lägenheter Stockholm där det finns massor av lägenheter att hyra, både innanför tullarna och precis utanför, vad passar dig bäst? 

Jag själv älskar att bo i Stockholm, för mig är det här staden jag hör hemma i. Varför inte testa att flytta hit tillsammans med en tjejkompis. Jag vet själv hur läskigt det är att ta det där klivet med att flytta till en helt ny stad, jag gjorde det själv år 2012 då jag flyttade till Bollnäs av alla ställen, jag tänker inte gå in på varför jag flyttade, innan bodde jag i Stockholm och jag stannade i Bollnäs i två år men staden var för liten och jag ville hem till Stockholm igen. Om jag ska vara ärlig så kändes det inte alls bra att flytta från Stockholm. Men jag testade, jag tog det där klivet jag aldrig trodde att jag skulle våga ta. 


Är det innerstaden ned dess härliga puls som lockar? Kanske en lägenhet på Östermalm? Eller är det mer söder som lockar? Kanske vill du bara bo längst den röda linjen? Nära till city men ändå lite lugnare? Hägersten? Undra vad just din storie är för att flytta hit? Kanske har du växt ut din stad och vill prova en större stad? Kanske är det så att du har kommit in på en linje du har sökt? Eller börjar du ditt nya jobb snart? Alla har vi våra anledningar och historia men vad som än lockar så går det att finna en plats för dig som du kan kalla ditt hem. Välkommen till huvudstaden och lycka till.
Allmänt | |
Upp