Dejtingvanor som borde återinföras

Ni har nog inte missat att jag älskar kärlek så därför tänkte jag tipsa er om några gammamodiga dejtingvanor som borde återinföras på en gång.

Mannen frågar om en dejt några dagar innan. Hur uppskattat är inte detta? Och personligen tycker jag att det blir mysigare när killen frågar, jag tror faktiskt att det är väldigt uppskattat, så ni män, fråga er kvinna om en dejt snart och planera något extra. Tror det blir väldigt uppskattat.

Klä upp er. Även om ni har varit tillsammans i all evighet. Känn det där pirret från er allra första dejt när du stod i timmar ivrigt och provade kläder, fixade håret lite extra. Sätt på dig din favoritparfym och du är redo.

Tryckare. Minns ni när ni dansade tryckare på skoldiscon? Varför inte göra det nu också? Det är intimt, sensuellt och mysigt. Ta alla tillfällen i akt och skit i om du är bra eller dålig på att dansa. Sätt på någon härlig lugn låt hemma och bjud upp din dam. En låt kommer att göra mycket för er passion. 


Artighet. Vet ni hur mycket det där godnatt smset betyder? Mer än vad ni tror. Eller varför inte visa vilken gentleman du är genom att öppna bildörren åt henne, dra ut stolen när ni sätter er till bords, håll henne i handen när ni är ute och går. 

Följa till dörren. Kanske bor ni inte tillsammans, eller så är det någon du precis har träffat. Att följa med en kvinna till hennes ytterdörr för att du vill att hon ska komma hem säkert är så manligt.

En fin gest. Detta riktar sig till båda parter. En liten kärleksgåva i form av en hälsning, ett överraskande sms, en present eller ett brev. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Stäng av ljudet på telefonen och fokusera på er stund. Många håller på alltför mycket med sina telefoner idag, mer fokuserad på andras liv än att vara här och nu och i stunden med den viktigaste människan i ditt liv. Ha djupa samtal utan ett pipande och kikande på telefonen. Det får vänta.

Använd inte dejtandet för att komma in i någons trosor utan ger du dig ut för att finna din själsfrände så håll hårt i det och inte för att få ligga med både den ena och den andra. Den du ligger med ska vara någon du känner extra mycket för. Det är alltför mycket strul och liggande hej vilt nu för tiden. 
Allmänt | |
Upp