Ett starkt inlägg

Jag trodde verkligen att jag hade kommit över att inte bry mig om vad folk tycker men små spår av det sitter fortfarande kvar som små smulor som jag bara vill borsta bort föralltid. Jag fick en sån klump i magen när jag ville publicera en bild på mig själv där jag ändrat ljuset och där min underläpp är framme mer pga mitt leende på just den bilden. Det slutade med att jag inte vågade posta bilden. Ord som jag har fått höra om mitt utseende ekade i huvudet. Helvete vad ont ord kan göra från andra. Det kan liksom borra in i hjärtat på det mest brutala sättet och sätta sig i minnet föralltid. Och ibland dyker det upp, som nu. Jag vill våga, jag ska våga.. Jag gör det. Nej jag klarar inte det. 

Var försiktiga med ord till andra, tänk på vad ni säger innan ni öppnar munnen eller skriver något till någon annan. Man kan kommentera ens beteende men aldrig ens utseende på ett negativt sätt eller göra elaka angrepp mot en människa, det är mobbing och mobbing är aldrig okej. 

Vad vinner man på att kommentera någon annans utseende på ett negativt sätt? Mår du bra av att säga elaka saker? Jag tvivlar på det. Jag vet inte varför vissa personer måste säga det, det är ingen ursäkt att de mår dåligt, är avundsjuka, hade druckigt när orden sades eller de andra tusen ursäkterna. I min värld är personen bara rent ut sagt elak 🤷‍♀️ 

Detta hände mig för ca två år sedan och det gjorde fruktansvärt ont, det var inte bara en kommentar utan tjugo olika kommentarer om mitt utseende på ett väldigt negativt sätt från en och samma person. Personen mådde dåligt efter och skyllde på alkoholen och vet ni hur jävla trött jag är på att folk använder alkohol som en jävla ursäkt för sitt elaka beteende vare sig det är negativa kommentarer om utseenden, personangrepp, misshandel, otrohet m.m. Det är Du som går till attack. Du som människa. Hur slutade det då? Ja jag vill då inte ha en sån människa i mitt liv, tack och hej. 

Ord och handlingar visar människors personligheter. 
Allmänt | |
Upp