Dekoration

Jag vet att jag har varit skitdålig på att uppdatera här på bloggen men jag har och är lite sönderstressad just nu som jag hoppas på vänder snart för den stressnivån jag känner nu är inte att leka med och som vi alla vet är negativ stress något dåligt så den vill jag få bort fortast möjligt. 

Nog om det nu. Tog en sån mysig långpromenad med en god vän och hennes lilla bebis nyss, catchade upp lite vilket var otroligt mysigt. Det var nästan lite vårkänslor ute, behagligt varmt och solen tittade fram med jämna mellanrum och vi ska inte tala om alla höstfärger, så vackert. 

Jag har fortsatt med att skapa en mysig "hotellkänsla" / "ombonad" känsla här hemma. Som jag skrev i ett tidigare inlägg var jag allergisk mot att ha saker framne förut men nu tycker jag verkligen att det skapar ett mysigt hem om man gör det på rätt sätt. Burkar med olika flingor är något jag verkligen älskar att ha framme, det blir väldigt dekorativt. Har ni föresten smakat på havrefras med torkade jordgubbar än? Inte? Gör det, dom är supergoda. Undra varför vissa saker får vara kvar för evigt medan andra goda saker försvinner? Jag saknar tex marabou jordgubb, eller special k med mörka chokladbitar i. Eller dom kanske fortfarande finns? Bara inte där jag handlar såklart. Finns så mycket choklad som de har slutat med helt och som var supergoda. Havrefras har funnits så länge jag kan minnas, det åt jag mycket som liten. 

Saknar ni något som fanns förr som inte finns längre? 


Allmänt | |
Upp