Nimis och stand up

Jag kan inte förstå att det redan snart är dags att åka hem från Malmö, tiden gick verkligen sjukt fort men det är inte sista gången här inte, Malmö är så mysigt, vilka vackra platser vi har sett. 

I går skulle vi till Nimis, ett konstverk av trä vid havet av konstnären Lars som dog i bilolyckan nyligen. Vi åkte fel först och virrade runt i en magisk lövskog innan vi frågade två damer om vägen. Dåligt skyltat till Nimis. Sen kom vi rätt, jag avbröt min färd ner dit efter halva vägen pga att det var extremt brant och högt, stupkänsla deluxe och tur var det att jag avbröt just när jag gjorde det för tydligen blev det bara brantare och brantare. En riktig mardröm så jag satt och väntade i en skogsglänta men det gjorde mig ingenting. Färden till Nimis tar en timme och tjugo minuter från Malmös innerstad med bil, sen 20-30 minuter att gå dit från parkeringen om man tar rn specifik parkering vid Himmelstorp (tror det hette så) men värt att se. Jag var tydligen i Danmark när jag var där då min mobil började sufra i Danmark haha.Efter det besöket åkte vi till en utsiktsplats för att se Öresundsbron på extremt nära håll, wow vad häftig den är. Jag har aldrig åkt bil på den utan bara tåg. 


På kvällen gick jag och syster till affären och köpte ingredienser till en lasagne som killarna lagade ihop sen, supergod och sen gjorde vi oss redo för en Stand up show, som jag nämnde tidigare var den på engelska men det gick bra och jag skrattade åt det jag tyckte var kul. En stand up komiker spelade Tinky Winky i Teletubbies så det var kul att se hur han faktiskt ser ut bakom masken. Han hade dessvärre brittisk engelska så där förstod jag tyvärr inte så mycket. Vi hade iaf en mycket treblig kväll med extremt mycket skratt.
Allmänt | |
Upp