Tips på sexleksaker!

Ett betalt samarbete med Vuxenkul

Något som absolut inte är något att skämmas över är sex. Det ämnet är väldigt brett och är kul att prata om. I det här inlägget tänkte jag bland annat tipsa er om den mest fantastiska leksaken som jag har testat som tar er till en helt ny nivå. Sex ska handla om njutning för alla inblandade och för oss tjejer är det kanske svårare, kanske inte av att njuta men att få just den där orgasmen och då är en lufttrycksvibrator som jag tycker att alla kvinnor borde testa den ultimata produkten


Sexleksaker piggar verkligen upp ett sexliv och tar er till helt nya nivåer och det är inget att skämmas för alls. Så in och kolla på billiga vuxenleksaker på Vuxenkul och kanske bor du i Göteborg, ja då har du turen med att besöka tre fysiska butiker där, annars kan du alltid handla online på Vuxenkul.se

Varför inte testa en appstyrd sexleksak Kanske ska ni vara ifrån varandra ett tag, en resa, eller bara en övernattning? Hur som helst så kan ni fortfarande ha "sex" på avstånd och ge varandra njutning. Genom appen styr du din partners leksak vart ni än befinner er i världen. Wow. Eller varför inte testa en samlagsvibrator tillsammans?

Självklart kan du ha sexleksaker om du är singel också. Njutning är något man både kan göra ensam och tillsammans. Jag minns den gången för flera år sedan när jag fick en sexleksak skickat till mig från en vän, det var en vibrator och jag hade varit singel ett tag och hon tyckte att jag behövde den, haha. 

Som ni märker har jag inga problem alls med att varken skriva eller prata om sex. Det är bland det mest naturliga som finns i våra liv och ska självklart alltid ske med samtycke från båda parter.

Allmänt, Tipsar | #vuxenkul.se | |
Upp