Sjöstaden Skybar

Vi provade en ny restaurang som vi brukar göra varje år med ett stort sällskap och denna gång blev det Sjöstadens Skybar. Jag tror att den låg på 28e våningen med utsikt över typ hela Stockholm. Jag såg flera ställen på söder jag bott på och även på Kungsholmen om nu Fredhäll tillhör det? 

Hur som helst så hade vi bokat ett avskild rum för oss då vi var elva personer. Utsikten var magisk och trots att jag har höjdrädsla så gick det alldeles utmärkt att kolla ut. 


Vi hade förbeställt mat och om jag ska vara helt ärlig vilket jag alltid är så var maten sådär, inget speciellt och jag var faktiskt hungrig efteråt. Till förrätt för min del blev det mozarella och små tomater. Till varmrätt en hel fisk, fisken var supergod men det var ben, sådana här småben som fastnar i tänderna, och även stora ben. Till det var det en liten kall sås och lite grönsaker. Till efterrätt var det choklad och hallon. Jag som annars älskar choklad blev väldigt besviken. 

Utsikten är magnifik, men maten var faktiskt inte så god. Men smaken är som baken så det kanske bara är jag som är kräsen.  Allmänt, Restauranger | #sjöstadens skybar | |
Upp