Sluta vara tyst!!!!

Godmorgon blåsiga men ändå härliga söndag, helgen gick i sin vanliga ordning fort. Jag har dessvärre fått ett rejält lock i ena örat och så fort det är knäpptyst är det mycket värre, då susar det i örat likt vinden utanför och man känner verkligen av trycket, så jag känner mig mer eller mindre döv, va? Vad sa du?. 

I dag kommer sambon hem från en fyra dagars wekeend och vi får även besök om en liten stund, det är derby så jag hoppas på en innerligt spännande match och självklart en vinst till djurgården. Jag är taggad. 

Fyfan, hösten har verkligen satt sig i örat, haha. Obehagligt.. Skönt att det blir lite liv och rörelse snart.

Jag ställde mig i helgen och lagade lite matlådor och jag måste bara tipsa er om att blanda turkisk yoghurt med kokkosmjölk och häll över det tillsammans med riven ost på lax och ha rotfrukter till, sen in i ugnen, omg vad gott det är. Lax i ugn med bara sambal oelek är också ett fantastiskt enkelt tips.

Gud vad jag längtar till december månad, till uppesittarkvällen, till julen, till nyår. Jag är så taggad. Haha. Och även till massor av annat innan dess, bland annat en weekend snart. 

Allmänt | |
Upp