Succehelg

Den här helgens roligheter blir i flera inlägg så jag börjar med fredagen. På kvällen var vi bortbjudna på middag hos vår vän och hans kompisar vilket blev en succe, det var så himla trevligt och mysigt. Det bjöds på den absolut godaste hemlagade beasåsen som jag lätt bara kunde hälla i mig, det var bland det godaste jag någonsin ätit och det påminnde mig om mina egna erfarenheter med att göra sås, jag skär den. Alltid. Gång på gång så det blir liksom en tråkig pulversås om jag ska göra sås men jag kan göra kalla såser istället. Minns den gången på nyår för något år sedan, jag och ena svägerskan höll på med en sås i säkert någon timme och försökte, vi gick efter ett recept men vi lyckades ändå skära den rejält. Men vi hade så kul samtidigt, vilket är det viktigaste, haha. Hur som helst, till såsen fanns det både kött och fisk och egenfriterade pommes vilket också var så gott. Jag fick dessutom en alldeles egen svingod kall sås till min lax.  

Jag kunde äta i timmar men ville inte riktigt visa hur mycket jag älskar att äta, haha. 

Vilka människor på middagen, jag känner sånt väldigt fort och med dessa klickade jag med direkt, några av personerna hade jag träffat förut men också helt nya fantastiska människor. Kvällen avslutades med ett bubbelbad och en stor boost av tacksamhet. 

Denna helg är verkligen fylld med så många fina minnen och när man bara är sig själv fullt ut. Så lördagen fortsatte med en tidig oktoberdagsfest i flera timmar, sen middag i Hammarby sjöstads skybar och sen åter till oktoberfesten och den avslutades med dans till natten. Självklart nykter för min del. Jag har aldrig druckigt och inget jag någonsin kommer att göra. Dansmovesen är det absolut inget fel på, ja förutom när jag kommer helt i otakt till musiken och står där mer eller mindre som ett fån, men det bjuder jag på. 

Mer om helgen i morgon. Denna dag har varit i soffläge hela dagen med godis, hämtmat och hela säsong 1 av Kastanjemannen, så bra serie.
Allmänt | |
Upp