Beställ en magisk tårta

Nu tar jag en paus i skrivandet på boken som jag har suttit med i fem timmar i sträck och byter det skriveriet mot ett annat här. Jag måste få bättre rutin näe jag skriver då jag blir så uppslukad av att skriva så jag glömmer bort både rum och tid lite och hoppar även över lunchen vilket inte är så bra, nu är jag vrålhungrig men om någon timme är det dags för middag så. Jag är likadan när jag läser böcker, jag har jättesvårt att släppa boken och vill mer än gärna läsa ut den direkt. Men nog om det, jag måste tipsa er om en tårta. 

Jag är extremt kräsen när det kommer till tårtor så därför måste jag tipsa er om den godaste tårta jag någonsin har ätit, en nutellatårta med vit choklad och hallon i och färska hallon på toppen, herregud vad god den är och den kan ni beställa på enstund_varmdo på instagram. Den är sagolik god. Helt klart min smak av tårta. 9,9 av 10 i betyg. 

Festligheter är nog stressigt som det är och då är det skönt när någon annan kan baka en tårta till en. In och beställ den här du med. Mums. 


Allmänt, Tipsar | #beställ en tårta, #tårta | |
Upp