Helgen

Helgen här hemma har verkligen gått i ett, vi har haft folk över både i lördags och i söndags men det har varit så mysigt. Ätit gott och bara myst en massa med nära och kära.

Bubbelpoolen är inkopplad och jag har hunnit med att bada två gånger vilket var otroligt skönt, jag älskar kontrasten mellan värme i vattnet och kyla i luften och att bara njuta av fågelkvitter och lugn och ro är magiskt, jag får återhämtning deluxe och så mycket energi. Det var en av de bästa investeringarna jag har gjort. Jag längtar tills man tar första doppet i mörkret med en stjärnklar himmel. Jag tycker att man känns så där härligt avslappnad och extra ren när man har badat i en bubbelpool eller när man har varit i badhuset. Som jag ser fram emot denna höst.

I dag startade jag dagen med att plocka lite, vädra ut sängkläderna och få in den friska kyliga luften i huset och sen blev det en snabb pw på nästan en mil, jag vill trötta ut hunden innan det är dags att sätta sig och fokuserar på att skriva. Hade gärna velat skriva en hel del idag. 


Allmänt | |
Upp