Vad fan är det jag håller på med!!!

Att blogga är rätt segt ibland, det är rätt svårt att skriva om sitt liv därav blir inläggen om vad jag gör om dagarna väldigt kort och jag berättar bara delar av den, bloggen handlar om mig och det är sällan jag nämner några andra i den. Jag är bättre på att blogga om specifika intressanta djupa ämnen än om mig själv, det är väl lite så när man ska på en arbetsintervju med, "berätta om dig själv" ehh, hmmm, ehhh ja jag heter Nicki...Det blir rätt stelt vilket jag även märker när jag skriver om dagen så jag får helt enkelt öva mig på det men också att skriva om mer djupare saker, funderingar och tankar. 

Boken handlar en del om just mig, inte bara om mig men en del av den, då blir det svårare men jag når mina dagliga mål som är 10.000 tecken, ibland fastnar jag och då blir det en pw med hunden och då finner jag inspiration så att jag sen kan sätta mig och skriva när jag kommer hem. 

Ibland kommer tankarna på "vad fan är det jag håller på med, boken kommer ju såklart inte att bli publicerad" "har jag tagit mig vatten över huvudet nu" men då tänker jag fort att "det spelar ingen roll om den blir publicerad eller ej, jag har ändå försökt och tagit klivet och förverkligat min allra största dröm, jag vågade och det ska jag vara så stolt över, det är bara en bonus om den blir publicerad och att någon kommer att köpa boken". Dessa tankar. Tankarna hindrade mig från att ta klivet att faktiskt börja skriva på en bok i alla dessa år som jag haft denna dröm. I ungefär 30 års tid. Bättre sent än aldrig.

Vad har ni för drömmar i livet? Har ni förverkligat er allra största dröm eller någon annan dröm? 

Drömmar är viktiga att ha och ger oss en strävan framåt och gör att vi vågar mer än vad vi tror, sen är det helt okej att ha drömmar som aldrig blir verkliga men tänk om, tänk om de faktiskt blir det en dag. En av mina andra största drömmar är att hyra en husbil och åka genom hela Italien, ja jag vet att jag tjatar om denna dröm men den har jag också  alltid haft, jag vet inte om den drömmen uppkom för att min farmor älskade Italien och var där flera gånger per år och kunde flytande italienska, sen var min fabror halvitalienare så jag växte upp med Italien nära. Han är begravd i Ravenna i Italien. Jag själv är svensk-ungersk så jag borde väl ha mer dragning till Budapest som min släkt kommer ifrån som jag är helt förälskad i men det är något med just Italien. Ungern och Italien skiljer sig en del då italien har kusten medan Ungern bara har floder och någon sjö, inget hav. Men jag älskar Ungern och trivdes så bra där så det kanske blir en roadtrip där med någon gång. Eller om det är för att jag äldkar kärlek och ser Italien som det mest romantiska land som finns. Tänk att bila runt där i ett halvår och bara leva livet, ja tack. 
Allmänt | |
#1 - - Michelle:

Nej vad roligt att jag föll över detta inlägg! Jag skrev precis om drömmar själv på min blogg. JAG VILL OCKSÅ SKRIVA BÖCKER!! OCH MÅNGA BÖCKER!! OCH BLI FÖRFATTARE, HELST HELTID!

Men superläskigt att erkänna för andra och supernervigt ... för tänk om det inte slår in. Men så tänker jag som du: Jo, då vågade jag skriva i alla fall, och blir den inte tryckt så testade jag. :)

Upp