Filmtips och tjejmys

Helgen gick vansinnigt fort och i fredags hade jag en så mysig dag med min svägerska, vi möttes upp tidigt för shopping, hittade en så snygg kappa i en brun/vinröd färg, tänkte att jag skulle bryta lite från mina annars svarta jackor. Jag är förälskad i den, fotar den i morgon. 

Sen hade vi verkligen tjejmys hela dagen, vi var först hos dom och där blev det "bebismys", hur länge räknas man som bebis? Sen åkte vi till oss och fortsatte med middag och gotta, tjejsnack i över tolv timmar i sträck vilket var så trevligt.
(Resten av familjen är borta denna helg) 

I går spenderade jag kvällen med mina tre syskon, det var så mysigt att vi alla tre var samlade så det blev "hänga gubbe" massor av snack och skratt där hemma innan jag skjutsade min ena bror till en vän, efter det åkte jag bara hem och myste framför filmen he's all that som jag starkt rekommenderar, det är en nyare version av she's all that och har ni inte sett dom så måste ni göra det, så bra filmer och ni kommer nog att känna igen en och annan i den nyare versionen. Finns att se på Netflix.

I dag har jag tvättat och städat hela huset vilket jag tycker är så mysigt. Sen har jag även fyllt upp frysen med tio matlådor från en morots och potatisgratäng (nyttigare variant med kokkosmjölk istället för grädde) med veggofärs och en salladskompott till. Mums. 


Allmänt | |
Upp