Glöm inte att massera ditt hår

I ett betalt samarbete med Hard Rock Salong

För mig är det otroligt viktigt att förutom att tänka på oss människor även tänka på djuren och naturen och köpa produkter utefter det och göra aktiva val med källsortering, med att vara vegetarian, med att odla bra blommor för bin m.m men även när det kommer till produkter som är till mig själv, att inte mitt smink är testat på djur eller innehåller gifter. 

En produkt som jag själv har använt är en massage borste i ett ekologiskt material och som är superskön för håret och man känner att blodcirkulationen kommer i gång av varje borstning man gör, för mig är det viktigt att ta hand om min kropp på allra bästa sätt och då även ha bra produkter som gynnar alla. 


Hard Rock salong säljer just dessa produkter som är miljövänliga och inte testade på djur vilket är så viktigt men samtidigt gör peodukterna att det känns lyxigt, att det är kvalitet. 

Hur är ditt hår? Är drt väldigt fettigt? Eller har du mjäll? Produkterna för just ditt specifika hår finns, och att tänka på att ge sitt hår en daglig massage är något som kommer att uppskattas
Allmänt | |
Upp