Han är pedofil

Det här med att vissa män söker kontakt med barn får mig att bli så äcklad. Jag vet inte vad det är för fel på män som söker kontakt med barn, med BARN. Klarar de inte av vuxna kvinnor? Har de själva fastnat i en viss ålder i sitt psyke? Maktbegär? Sjuka? Friskt är det inte någonstans vad anledningen än är och det är aldrig okej

Det är aldrig ett barns fel oavsett om hen svarar på medelanden, om hen skickar bilder på sig själv eller går med på att ses. Den vuxna bär hela ansvaret för detta.

Våldtäkt, köpa sex, utnyttja, grooming. 

Jag blir så jävla less på att det finns "män" eller rättare sagt " predators" rovdjur där ute som utnyttjar barn på det här sättet. 

Har samhället förändrats sen jag var liten och kunde åka tunnelbana ensam utan rädsla. Är det för att det är "lättare" nu via internet och telefon att kontakta barn? Borde inte alla appar, sidor m.m ha bank id krav så att det blir en mer trygghet där ute, hur fan ska man få stopp på dessa människor? 

Jag själv har blivit utsatt för okända äckliga män där ute, jag har fått snoppbilder av randoms när jag var mindre, jag har fått äckliga samtal, jag läser inte ens meddelanden från folk som jag inte känner nu för att man vet vad som väntar.. 
Allmänt | |
Upp