Han ringde Mig

Milen i morse gick lite trögt, min ena vad började göra lite ont men smärtan gick över efter tjugo minuter och jag kunde öka tempot igen.

Jag pratade först med min lillebror (innan jag satte på musik) som började sitt jobb i dag, sitt första riktiga jobb och dessutom ett drömjobb. Han gick ut gymnasiet i somras och av flera hundra som sökte så kammade han hem jobbet, förstår ni hur stolt jag blev. Han var ute i god tid imorse så innan han gick upp på kontoret pratade vi och nyss ringde han igen och vi pratade ett bra tag. 

Nyss var han liten och gick påvgymnasiet och i dag är det hans första dag på jobbet och i ett nytt kapitel i livet, vuxenlivet. Han som inte ens har fyllt 19 år än och tänk att jag är den han ringer, jag känner mig som världens bästa storasyster. Wow.

Jag har precis ätit upp en stor skål med egengjord broccollisoppa som blev magiskt god, jag körde på icas "busenkla" recept men sen gjorde jag lite på måfå, en hel del potatisar, gullök och så. Nu är hösten här på riktigt, både ute med färgglada löv men också i köket där "höstmaten" nu lagas. Hösten är mysig på alla sätt och vis, alla årstider är det, allt handlar bara om att görq det bästa av dagarna och mysa extra mycket inne om vädret är sämre. Sen tvingas väl jag som hundägare till att tänka så då jag flera gånger om dagen måste bege mig ut, oavsett väder, kyla m.m, det är bara att gilla läget.


Jag sitter och skriver för fullt, inte bara här på bloggen utan jag har hunnit med ett utkast till ett samarbete och sen sitter jag och skriver på boken och försöker att göra den mer levande, jag blir berörd av min egen bok måste jag säga så jag tror att jag är på rätt väg, det kommer att bli en väldigt stark och djup bok. Hoppas att det är något ni vill läsa sen? 

Om dagen fortsätter som den har gjort i dag blir det en väldigt rolig och effektiv vecka. Jag känner att jag är på banan igen och har hittat en bra balans. 

Nu ska jag fortsätta med boken. 
Allmänt | |
Upp