Härliga höstmorgon

Sommar i all ära men inget går upp mot en klar himmel, en tidig småkylig höstmorgon med en powerwalk på 45 minuter. Älskar att gå tidigt på morgonen och sedan sätta mig och skriva, bästa starten.


Egentligen skulle vi åka till Kroatien en vecka nu till helgen men vi kände det med pandemin och allt att det känns lite dumt så istället ska vi ha lite folk över så det ska bli trevligt, hoppas att vi har fått igång bubbelpoolen tills dess så att man kan lossas att vi är i Kroatien och myser. Jag har alltid velat åka till Kroatien så det är lite trisst att vi inte kommer iväg men får hoppas att vi kommer ur den här pandemin snart. 

I går var det en jobbig dag som avslutades med ett besök till mammas grav för att lämna lite blommor, jag har inte varit där på evigheter och det är inget jag gör ofta då jag tycker att det är rätt jobbigt men jag fixade lite fint vid graven och la lite höstlöv som ett täcke för blommorna så det blev fint. Jag bröt ihop och sedan drog vi och köpte sushi till middag, så gott, blev en lugn och skön kväll. 

Nu ska jag sätta mig och skriva, min syster fick läsa igenom boken hittills och gav mig tips, bland annat att jag måste gestalta och berätta mer om huvudrollspersonen så det tänkte jag sätta mig och göra nu.

Vi hörs om en stund. 
Allmänt | |
Upp