Magisk morgon

Jag älskar att vakna upp till magiska mornar när det är sagolikt dimmigt och småkyligt ute, men i dag var det kallare än vad jag hade räknat med, en grad hade vi i morse så det blev en kall morgonpromenad men den var så vacker. Det kändes som att hösten nu är slut och att vintern bara är ett stenkast härifrån. Är det för tidigt att börja julpynta redan nu? Jag älskar att tända ljusstakar och stjärnor, jag tycker att det blir ett sånt fint ljus inne och så lyser det upp mörkret.

Dagen i går var supereffektiv, jag fick mer gjort än vad jag trodde att jag skulle få och kvällen avslutades med en lång promenad och vi började titta på filmen Sleepers, dock är den 2,5 timme lång så efter en halvtimme höll jag på att somna, men den verkar bra. 

Jag gjorde en riktigt god middag igår med stekt lax blandat med sambal oelek, och till det tunnskivad potatis i ugn (krispigt goda) och en kall egengjord dipp till det på turkisk yoghurt, citronpeppar, färsk lime och salt. Det blev så gott och dippen var hur god som helst. 

Kolla dessa magiska bilder från i morse. 

Allmänt | |
Upp