Mingel och ett konst event

God morgon, är det någon som ens är vaken den här tiden på en lördag? Själv vaknade jag halv fem och var jättepigg så det blev en kylig morgonpromenad med hunden och nu har jag krypit under täcket igen och tänkte skriva lite här. 

Dagarna går i ett och jag hinner inte riktigt med, jag har en väldigt bra rutin då jag går upp tidigt på vardagar, det brukar bli en långpromenad på en timme i ett snabbt tempo för att trötta ut Albert vår hund, sen dusch och två glas med en nyttig smoothie och sen sitter jag vid datorn och skriver mellan 08.00 och 14.00 och däremellan en liten lunchpaus och en promenad. Så jag kanske snittar på fem timmar per dag fyra dagar i veckan iaf, det är väl ändå ok? Tiden bara flyger fram.. 
Jag tror att jag har skrivit alla delar av boken, kabske dyker upp fler under skrivandets resa och nu håller jag på med att gestalta och fördjupa alla delar vilket är rätt svårt, jag försöker vara i det jag skriver om och känna olika sinnen, väldigt kul, jag tror att denna del är det som kommer att ta längst tid.


I går var jag iväg på ett konst event och mingel vilket var supertrevligt, jag träffade konstnären och fick höra om målningarna som är väldigt färgglada och vackra och stod man på ett bra avstånd så såg man nassor av olika motiv i tavlan, tavlorna är massor av fotografier på varandra och sedan är det målat över med massor av färg, jag är sämst på att förklara och jag tog faktiskt en bild på en av tavlorna i går så jag ska fråga om jag får lägga upp den här så kommer ni att förstå bättre vad det är jag menar. Jag själv har pluggat bild och form så konst är något jag har intresse för, jag har nog varit på alla museum som finns i Stockholm och har själv fått prova både det ena och det andra i konstvärlden, jag lyckades aldrig med att dreja dock... 

Det var även en kvinna där på minglet som var inredare som jag pratade en del med om vårt hus, visade bilder och fick massor av tips på hur jag ska inreda här hemma, hon kör mycket den "maskulinta stilen" och det var väldigt intressant att både se det hon har gjort och berätta om "sin stil". Jag träffade en hel del intressanta människor i går och det bjöds på massor av gott, de är så gästvänliga dom jag var hemma hos och det är väldigt kul och speciellt storyn bakom hur våra vägar korsades. 

Undra vad dom ser i den tystlåtna blyga nördiga och djupa tjejen som mig är tyst i grupp men frågvis när jag pratar med en och en, jag kanske inte alls är blyg då utan är mer en iaktagare i grupp, jag läser ju av människor otroligt lätt, det är som att jag kan se hela en människas historia genom att titta in i deras ögon. Jag ser så mycket och snabbt i människor att det blir mycket intryck på en och samma gång och kanske är det just det som gör att jag sitter tyst när flera pratar samtidigt men när jag pratar med en blir det som att jag tar komandot och ställer tusen både ytliga och djupa frågor för att lära känna en människa. Allmänt | #event | |
Upp