Nära döden upplevelser

Har ni varit med om nått riktigt obehagligt som har gjort att ni kände att "shit jag kunde ha dött"? Skriv en kommentar här under om ni vill.

Jag har haft dom känslorna några gånger i mitt liv, en gång var när jag vaknade upp efter en obehaglig halsoperation och inte kunde andas, jag låg på intensiven en dag innan jag fick komma upp på avdelningen och var kopplad till bland annat en syrgasmaskin och en hjärtmaskin, jag var riktigt sjuk i en vecka och hade en morfinpump som lindrade smärtan och jag trodde att detta var slutet just för att jag var helt svullen i halsen och andades genom ett hål mindre än ett sugrör.

Jag har flugit över Bermudatriangeln, och det kanske bara är en myt att fartyg och flygplan har försvunnit just där, att det finns en förklaring men iaf. När vi flög över där när vi var på väg hem från Dominikanska Republiken var det riktigt obehagligt, just över bermuda var det så kraftig turbulens att vi hoppade upp och ner och jag trodde verkligen att vi var på väg att störta, så obehagligt väder... Några av mina nära döden upplevelser är just med plan, det kommer två till så ni som är flygrädda ska nog inte läsa vidare.

Jag har stött på en björn, okej just denna gång satt vi i en bil en meter i från den men jag bodde i ett björnrikt område för några år sedan. 

När vi skulle flyga till Zanzibar flög vi ett miniflygplan som rymde 10 personer, fatta hur litet det var då, jag hade panik i hela 1,5 timmes flygtur dit, mina öron gick sönder, det var skumpigt, det var en proppeller där fram thats it och man såg in där piloterna satt. Det var riktigt jobbigt, sen var det så trångt att man nästan slog i huvudet i taket, sen flög vi till Kenya med ett litet plan (19 rader) och herregud vad obehagligt och skumpigt det planet var och det var ett riktigt ovädet. Sen hände olyckan med Etiopiean planet en dag innan eller om det var en dag efter, en rutt som man kunde ha tagit, det var antingen den rutten vi gjorde via kenya eller just med det planet som störtade. Fyfan alltså.. 

Jag skulle ha varit i Thailand i Khao Lak när tsunamin var, vi hade bokat resan och skulle åka under jul och nyår men bokade om tre veckor innan avfärd till i början av januari istället. Så ja vi skulle ha varit där just då.

Jag var med om en seriekrock för några år sedan, vi var fyra bilar inblandade och vid första smällen hann hela mitt liv passera framför ögonen och allt blev helt knäpptyst och jag såg bilen komma närmare och närmare (detta inom två sekunder men man hann tänka på mycket) jag vet att jag kommer att smälla men vet inte om jag kommer att överleva, när jag krockar gör det sjukt ont (70 km timmen väg, står på bromsen) jag tappar hörseln helt i smällen, jag andas ut och är glad att jag lever, ungefär 5-10 sekunder senare blir jag kraftigt påkörd bakifrån och det är den smällen som är brutalast för då var jag inte beredd över huvud taget. Det slutar med en hjärnskakning. 

Sen var vi i Afrika för lite mer än två år sedan, vi kommer in i ett område med tse tse flugor (aggresivare än bromsar och bär på en dödlig sjukdom , afrikansk sömnsjuka) vår guide glömde helt bort att takfönstret var öppet och in kommer hundratusentals aggresiva stora flugor och attackerar oss, hela bilen fylls och alla skriker i panik, jag gömmer mig under min stora sjal och viftar bort dessa jävlar, jag lyckades bara få ett bett och blev inte sjuk. Det är fullkomlig panik i bilen, när vi åker igenom området sen med stängda fönster attackerar flugorna för fullt bilen, helt galet. 
Allmänt | |
Upp