Romantisk plats på söder

Att upptäcka fina platser är något jag älskar att göra och i dag trotsade jag regnet och begav mig till söder för att "jobba" lite, jag fann inspiration till min bok men mer om det senare.


Är det någon plats jag älskar på söder så är det här med denna utsikt, jag tror att man kan gå ända från Mariaberget till Slussen här uppe, kanske ännu längre, min bror lik mig själv älskar också söder så nästa vecka ska han visa mig platser där, kanske är det någon oupptäckt plats för mig där, jag som ändå känner till söder väldigt bra. Så det ska bli jättekul.


Iaf, om ni inte har gått här uppe så måste ni göra det, det är så sjukt vackert. Jag har till och med firat ett nyår här med utsikt över stan, det var magnifikt. Känner ni någon som ska till Stockholm för första gången, eller ska ni kanske på er första dejt? Ja men då är det här stället perfekt, och för att känna sig som en riktig söderbo så kan ni avsluta dejten med en pizza på Mariaberget ( ta inte med er bestick utan ät med händerna)

Och vill ni vara extra romantiska så glöm inte att ta med ett hänglås och skriv något fint på. 

Jag gick i nästan en mil runt söder, dyngsur och rätt smutsig om skorna (vita skor dessutom) men jag fick mycket platser för mig själv vilket var skönt då jag skulle fota. 
Allmänt | |
Upp