Sjukt pinsamt..

En tredjedel av boken är klar, det är mycket som har skrivits om så när jag hade skrivit ner boken ca 25 a4 sidor så började jag om och skrev djupgående och i lite mer levande vilket sakta men säkert blir bättre för varje dag. Jag tänkte försöka använda mina egna kunskaper i texten med att gestalta och korrekturläsa den så får vi se om det håller, jag har en utbildning i kreativt skrivande men har aldrig tidigare använt den kunskapen i bokskriveri.

Det är inte det lättaste att skriva en bok och det blir många "äsch den kommer aldrig att bli klar" "nu skiter jag i den här" fan i helvete" och ibland sitter jag och stirrar rätt upp och ner på skärmen, men sen kommer också det där ljusa stunderna då jag slukas in i min egen bok och skriver flera sidor utan att knappt blinka. Dom stunderna är fantastiska.

Jag brukar sitta iaf till klockan tre om dagarna och skriva men jag är nöjd med dagens sidor så nu tänkte jag fixa mig lite och ta en promenad innan vi ska åka på middag hos min svägerska med familj vilket jag ser fram emot, vi har suttit ihop sedan dag ett och när vi bodde precis brevid varandra, eller ja dom bodde en våning under och vi en våning över så käkade vi i princip middag varje dag tillsammans, varannan dag hos oss och varannan dag hos dom, hur underbart. Nu var det rätt länge sedan jag var på middag där, hela fem dagar sedan. 

Jag är uppväxt med att ha en stor familj samlad vid middagen så för mig blev det en sån kontrast när jag bodde ensam och när man bor ensam blir man kanske lite lat i köket (iaf jag), jag blev till och med "känd" i en affär här för att alltid köpa bakpotatis. Det var typ det jag åt med olika röror och sallad till middag, jämför det med makaroner och köttbullar som säkert många singlar äter. Ett tag åt jag frukost, lunch och middag ute när jag var trött på att äta ensam. Det blev jääävligt dyrt. 

På tal om den affären, minns det så väl när jag var där en dag, inte för att köpa bakpotatis just den dagen, då kom en kille som jobbar där fram till mig och sa att en kollega till han är intresserad av att ta med mig på en dejt, jag sa ärligt nej direkt (jag är väldigt svår när det kommer till att bjuda ut mig, det är ytterst få som har lyckats). Efter den dagen vågade jag inte gå tillbaka dit utan fick köpa mina bakpotatisar i en annan affär haha. Saknar mina bakpotatisar i just den affären, huhuhu. 

Och på tal om mat, jag skäms att ringa de lokala restaurangerna här då dom vet vem jag är nu... jag vågar inte gå in i någon längre hahahaha. Det måste ha med mina beställningar att göra, jag utgår från deras meny men ändrar väldigt mkt. Så udda beställningar eller handlingar gör jag väl inte? Eller så är jag extremt udda. Jaja. Man kan va "känd" för många saker, själv är jag "känd" på de lokala matställerna och i vissa mataffärer....
Någon som känner till någon bra pizzeria eller sushihak på andra sidan stan? Tips mottages. 

Ha en fin kväll. 


Allmänt | |
Upp