Tio platser jag har bott på

Tänkte att ni skulle få lära känna mig lite genom platser jag har bott på. Först ut är Mariatorget och närmare bestämt på Wollmar Yxkullsgatan, jag minns inte nummret men vi bodde mittemot ett bageri vid tunnelbanan. Där trivdes jag bra då både min skola, fritids och dagis låg ett stenkast ifrån, (mitt dagis låg på samma gata som vi bodde på, en port ifrån) fritids låg två portar ifrån. Och Södermalmsskolan ligger bara några hundra meter ifrån, men det var iaf där jag växte upp. 

Nästa ställe även det på söder var Sköldgatan, mittemot Tantolunden. Jag bodde på söder tills jag var nästan elva år gammal.

Jag har även bott i Hägersten, på vinstvägen i en våningslägenhet, vi hade hela våningen högst upp för oss själva och jag hade takfönster i sovrummet, vi hade ett glasrum med utsikt över hela stan. Den lägenheten var otroligt vacker.

Jag har bott i Fredhäll, minns ej gatans namn men nära Rålisparken.

Jag har bott ute på Lidingö i Larsberg. 

Jag har bott två år uppe i hälsingland, i Bollnäs i närheten av Bolleberget. Jag trivdes aldrig med att bo i en sån liten stad även om vissa saker aldrig kan slå det när man kan åka snöskoter, se björnar i det vilda, naturen i häldingland är magisk, fina tjärn, ett helt annat liv än det man lever i Stockholm. Alla kände alla och den icke befintliga "pulsen" där uppe gjorde mig konstigt nog stressad och väldigt uttråkad. Men jag testade och jag bodde där iaf i två år. 

Jag har bott i Upplands Väsby i Bollstanäs i ca ett års tid. 

Jag har bott en kortare tid vid Hammarby, åh nu står det helt stilla vad själva området heter men det var jättenära toppen av Hammarbybacken. 

Jag har bott vid Medborgarplatsen.

Men i större delen av mitt liv har jag bott i vackra Stockholms Skärgård och jag kommer nog bo här i resten av mitt liv. Ja iaf i Stockholm.

Har ni bott på några av dessa platser? 
Allmänt | |
Upp