Träna på andningen

Helgen gick alldeles för fort som den alltid gör men den har varit otroligt mysig tillsammans, i går var vi på tacomiddag hos svägerskan med familj och det slutar som det alltid gör efter tacos, att man äter på tok för mycket, varför är det alltid så med tacos? Har ni någon speciell ingrediens till er tacos? Nått som kanske inte är så vanligt? Jag vill gärna ha banan till min, har ni testat det? Det är supergott. 

I dag var sommaren på besök, varmt och strålande soligt så dagen har spenderats ute för det mesta. Kolla bara bilden jag tog i morse, magiskt vackert. Kroppen fylldes med energi och jag hade svårt att slita mig från att gå härifrån, dimman dansade lätt på havsytan och jag stod länge och bara var i stunden. Det här med att träna på sin andning är inte överskattat, tro mig. Det tar ett tag att träna på det men när man väl hittar det kan man finna "lugnet" i de flesta "stressiga"situationerna." Man kan bli lugn som en filbunke" heter det så? Strunt samma. Helgen har varit fantastisk på alla sätt och vis och jag hoppas att ni också har haft en bra helg. 

Nu på eftermiddagen har jag fixat med mina palettblad som jag fick av min styvmamma, hennes blommor är fantastiskt vackra både inne och ute och hon hjälpte mig i somras med att plantera massor av blommor i min rabatt som jag är spänd över att se hur det kommer att se ut till våren. Skönt att få lite blommor här inne, det var det första en inredningsdesigner som jag träffade för någon vecka sedan" du måste ha växter och blommor" så det tog jag till mig. 

Jag har fått massor av frågor om vårt hus så jag tänkte att jag skulle besvara vissa av frågorna i morgon så vi hörs mer då.

Godnatt.

Allmänt | |
Upp