Då men ändå nu

Det finns inget bättre än att vakna upp och se att himlen är alldeles blå, den bästa starten på dagen. I går när jag gick ut på kvällspromenad med Albert så var det varma vindar ute, när jag gick förbi kolgrillen i närheten var det som att jag plötsligt var utomlands, det doftade så gott, det var varmt så det slutade med en långpromenad. Jag hade nästan lite svårt att gå hem. 

I går var jag klädd så här (se bilder nedan) och det påminde mig om hur jag var klädd när jag gick i högstadiet, jag gick alltid klädd så här, mitt kompisgäng bestod mest av killar, jag hade lättare att umgås med killar, jag tyckte alltid att det blev så mycket drama kring tjejer, drama och skitsnack. Killar var "enklare" att umgås med på något sätt. Jag klädde mig väl inte så typiskt "tjejigt" i kjol och klänning under tonåren, det upptäckte jag mycket senare i vuxen ålder. I dag är min stil blandat, jag har väl inte någon "stil" så. Jag gillar väldigt mycket hm:s "classy" avdelning.. Men jag trivs även i detta, mitt "gamla" jag. Jag är väl inte så jättekunnig på stil eller kläder över lag. Rätt kass om jag ska vara ärlig.. Haha!

Härligt med fredag idag. Jag ska sätta mig och jobba lite alldeles straxt, annars brukar fredagar vara "heliga" för mig, alltså inget jobb om jag inte får akuta viktiga samtal såklart. Men jag tänkte ta någon timme nu och fixa lite papper, sen tar jag helg. Jag ska även få upp inlägg här på bloggen tänkte jag. Förbereda lite för det. Jag bloggar sällan på helger men jag kan ju förbereda inlägg så att det bara är att publicera dom. Men först lite frukost. Vi hörs snart igen. 
Allmänt | |
Upp