Ett hem

Jag sliter som ett djur mellan varven med att få ordning här hemma och herregud vad vacker min lägenhet börjar att bli. Imorgon ska jag få låna en vattenlinjal, eller ett vattenpass kanske det heter? Ni vet en sån där grej som man lägger på en hylla för att få hyllan rak. Tvn vet jag inte riktigt vart jag ska ha än och sedan ska jag hänga om tavlorna, sätta upp en spegel och lite så. Men det är ett hem nu, det är verkligen ett hem. 

Det är lite småfix, fyra flyttkartonger i hallen. Lite fix i sovrummet sedan är det helt klart. Jag har ju bara bott här i fem dagar än så länge. 

Jag ligger här i soffan just nu och tittar på min mammas brudklänning och undrar om jag själv någon gång kommer att gifta mig. Min dröm hade varit att bära mammas klänning men jag tror att den är för liten, jag tror tyvärr inte att min rumpa får plats i den och sen var hon sju cm kortare än mig också. Jag kanske ändå ska prova den någon gång, bara för att se. Tänk om den ändå skulle passa mig. Vilken lycka. Och vilken lycka att hon inte bara hyrde den utan faktiskt köpte sin brudklänning, det är jag otroligt glad över. Den dagen då hon gifte sig glömmer jag aldrig, världens vackraste brud. Fyfan vad vacker hon var. Jämt. 

Ni ska få bättre bilder när det är helt klart. Blunda för min dammiga spegel som tro det eller ej jag putsar ca tre gånger per dag.. 
Allmänt | |
Upp