Helgen

Och sen var det här med att trycka på publicera knappen som jag helt glömde bort i morse och där försvann hela det inlägget som jag hade skrivit. Tur att jag gillar att skriva så mycket att det inte är några som helst problem med att börja om.

Helgen har varit händelserik. På lördagen gjorde jag något som jag aldrig testat på förut, padel vilket var så kul, dels var det ett riktigt bra padel gäng och dels var det jättekul att spela, svårt men kul. För att vara första gången jag spelar gick det helt okej, efteråt kände jag inte min arm, jag kunde knappt hålla upp ett glas. Så illa var det. I dag känner man av träningsvärken, Ha ha.

Efter padeln blev det middag med vänner vilket var trevligt. Man uppfattar nog mig väldigt blyg första gången man träffar mig och så har det nog alltid varit, jag vet inte varför för jag är ju egentligen inte blyg av mig utan mer kanske reserverad till en början innan jag brukar blomma ut. Lustigt, och det är något jag tänker på varje gång jag träffar nya människor. Undra hur folk uppfattar mig första gången de träffar mig.. 
Annars kan jag sitta i timmar och bara prata på, lyssna, ställa, massor av frågor, jag älskar sånt. Det var en riktigt trevlig helg. 

I dag har jag varit iväg på två jobbmöten vilket innebar att jag åkte buss för första gången på två år, det var rätt skönt att slippa köra och jag bor väldigt nära bussen vilket också är skönt. Möterna gick bra, jag kom lite tidigare och köpte mig en iste med smak av mango och ingefära inne på espresso house och den kan jag verkligen rekommendera, så god. Jag måste testa på fler iste då jag alltid kört på mitt "safe card" liptons peach ice tea i alla år och har egentligen inte provat någon annan iste om jag ska vara ärlig. Jag tycker inte om varm te, det har jag iaf testat... 

Jag borde ta tag i mitt hem som fortfarande är lite rörig efter flytten men det var så mysigt att ligga i soffan under filten och bara skriva en massa. Samtidigt som det kliar i fingrarna med att städa upp...


Allmänt | |
Upp