Lite annorlunda nu

Helgen har varit väldigt bra. Det blev gofika hos min bästa vän i lördags och massor av mys med deras lilla dotter som fyller ett år i slutet av sommaren. När hon tittar på mig med sina stora bruna busiga ögon smälter jag helt och hållet. 

Jag kan inte fatta att jag nu har två guddöttrar. Att just jag är vald till den uppgiften. Det känns helt fantastiskt och det är en stor ära för mig. 

Nu sitter jag och väntar på att mitt lilla bustroll ska komma hem från sina husse dagar. Denna vecka blir en kort vecka för mig med honom och redan nu på torsdag åker han tillbaka till sin husse för att fira påsken och vara där extra länge. 

Jag älskar högtider och jag har lite planer för påskhelgen vilket känns kul. Jag minns påsken på Södermalm när man ritade påskkort, klädde ut sig till påskkärring och gick där med sin färgglada outfit på söder och knackade på hos grannar. Det känns som att den högtiden firades mer förr och på ett, annat sätt än idag. Det är sällan man ens ser någon påskkärring nu. Det känns som att barnen nu för tiden växer upp fortare än då medan man på min tid lekte med dockor och barbie fram till det att man var tolv år gammal. Eller så byggde man koja i skogen. Man lekte på ett annat sätt. Tiderna förändras verkligen. 

Hoppas att ni hade en fin helg. 

Allmänt | |
Upp