Lunch i solen

Tror ni att våren är här nu för att stanna eller tror ni att det blir något bakslag? Hoppas inte, nu vill jag ha vår på riktigt. Jag gillar ju alla årstiden men jag tycker ändå våren är den bästa.

I går mötte jag upp en av mina bästa väninnor för lite lunch i solen, vi köpte med oss mat från ett sushiställe och satte oss på en brygga vid havet och snackade. Det var riktigt varmt och skönt. Det var nog min första lunch ute för i år.


Sen tog vi en promenad hem till mig, köpte lite fika på vägen och sedan behövde jag hennes smakråd på hur jag ska möblera om här hemma. Hon gav mig en hel del bra råd så jag ska bland annat ta bort min klädställning, det blir för mycket. Jag gillar inte att ha så mycket saker framme ändå, utan vill att det ska se cleant ut. Så den ryker, sen ska jag sätta tavlorna på rätt plats, jag ska sätta upp min hylla, kanske ändrar jag plats på den runda spegeln och sätter upp den på väggen (nu står den lutad mot väggen bara vilket resulterar i att den blir så dammig hela tiden men samtidigt fångar den rummet på ett bra sätt när den står där, jag älskar den spegeln som är från bauhaus. Kroppsspegeln i hallen gör även den sig bra på sitt ställe). Jag får fota en före och en efterbild så får ni se hur det blir sen. 


I morgon har jag bott här i hela tre veckor, det är helt sjukt vad tiden går fort. Det kändes som att det var för några dagar sedan jag och mina vänner flyttade in mina saker hit. Galet. Och vilket kaos det var till en början. Min lilla pärla som var helt ny när jag köpte lägenheten för fem år sedan, jag minns den dagen som om det vore i går när jag låser upp dörren, kliver in och känner doften av nytt och inser att detta bara är min lägenhet. Lycka. Den är liten men ni ska se den här magiska takhöjden. Den är så vacker. Jag har haft extremt svårt att släppa min pärla, och den hade tydligen svårt att släppa mig med. Vilken tur vi hade. 


Allmänt | |
Upp