Min helg

Vilken fantastisk helg jag har haft på alla sätt och vis. Jag har träffat så otroligt fina människor hela den här långhelgen. Detta är livets lycka, på riktigt. Människorna i ens liv. De betyder mer än allt annat, mer än pengar, mer än materiella ting. Allt. 

I lördags var jag bjuden på tvåårskalas, då lillkillen älskar dinosaurier så fick han först en bok om dinosaurier några dagar innan då jag var där och hälsade på min guddotter för första gången och på hans födelsedag fick han ett dinosaurie memory, jag ser fram emot att spela det när han blir lite äldre. När han kröp upp i min famn och satte sig smälte jag som vanligt. Jag kan inte förstå att han blev två år i helgen, det känns som att han alltid funnits här liksom. Sån märklig känsla. Det var en mysig dag, massor med gos med både han och mitt lilla gudbarn.


Sen var jag bortbjuden på påskmiddag med fina människor, jag köpte med mig lite påskblommor och åkte sedan iväg dit. Deras mamma hade lagat en riktigt god påskmiddag, bordet var fullt med människor och jag kände mig mer hemma än på länge. Det påminde väldigt mycket över alla tillställningar hemma hos min familj, det var jämt folk där, massor av folk. Så jag är van med att matbordet alltid är fullt. Jag log åt dessa människor som var helt ovetandes över den tacksamhet jag kände när jag satt där och blickade ut över allihopa. 

Vädret har varit helt magiskt hela helgen och det var så mysigt att sitta på altanen och se barnen leta efter sina påskägg, hur deras ögon lyste av glädje och spänning. När de visade sakerna som fanns i deras påskägg, dela deras glädje.

I går blev det lite rensning, återvinnigsbesök, ett besök hos min familj, ett besök på min brors jobb för att lämna matlåda till honom, ett besök hos en persons familj och återigen mys på altanen med gofika. Jag känner att jag blommade ut och slappnade mer och mer av den här dagen, den frågvisa, nyfikna och lyssnande Nicki kom fram massor, ups. Fråga efter fråga ställdes och jag tror att jag gjorde ett bra intryck bara genom att vara jag. Jag hoppas det. 

Alltså wow vilka människor det finns på den här jorden. Det gör verkligen det. 

Efter det blev det grillade hamburgare till middag, det var så gott att det var svårt att sluta äta. 

Tack alla för en helt magisk helg. Allmänt | |
Upp