Mitt älskade gudbarn

I går fick jag se mitt gudbarn för första gången, hon är bara några dagar gammal och alldeles bedårande söt. Jag känner mig stolt över att just jag fick äran att bli hennes gudmor. Deras son på två år var också hemma i går när jag kom dit vilket var så kul. Jag hade med mig presenter till båda barnen och han blev så glad över sin dinosaurierbok, han satt i mitt knä och vi läste den flera gånger om. Jag tänkte att jag ska börja ha kvalitetstid med honom snart vilket jag ser så fram emot. Jag har faktiskt förberett lite för det här hemma med gofika och festis i kylen. Sist var vi på ett lekland, nästa gång blir det nog parken, kanske testa på massor av olika parker. Gud vad roligt. Det gjorde jag med mina kusinbarn när dom var mindre. Undra om det finns en dinosauriepark någonstans i Stockholm? Det hade varit drömmen för honom. Det kanske till och med finns ett dinosauriemuseum? Ett måste i såfall. 


Jag fick veta för länge sedan att jag skulle bli gudmor åt denna lilla tjej. Jag minns det så väl när vi åt frukost på Delcelius tillsammans och de berättade att dom ville ha just mig som gudmor till deras kommande barn, tårarna, rann nedför mina kinder av lycka. Och nu äntligen är hon här. Hon som jag kommer att vara en förebild åt, en trygg vuxen, någon som finns där för henne hela livet. Älskade barn. Vad jag älskar er båda, så mycket. 


På kvällen blev jag bjuden på en riktigt god middag, vi hjälptes åt i köket vilket var så kul. Jag älskar sånt. Bara snacka en massa, lyssna på musik och laga mat ihop. Även om jag är rätt kass på mat så vill jag lära mig. Det blev iaf kyckling med massor av goda kryddor, ostronsås, basilika m.m, det doftade ljuvligt. Till det blev dey hemmagjord persiljesmör och smasched potato. Det var så gott så det var svårt att sluta äta. 

Nu ska jag ta tag i lite jobb igen, jag har ett utkast jag måste få iväg idag bland annat. Ett väldigt roligt ämne att skriva om och jag har precis läst på lite om det så att jag kan baka in det i texten på ett bra sätt. 

Allmänt | |
Upp