Oversize skjorta

Jag sitter här med en "turban" på huvudet just nu, om det heter så? Mitt hår har varit en katastrof nu i några dagar så en rejäl hårinpackning var ett måste. Kan det bli vår snart, min hud och mitt hår klarar inte av detta klimat och detta kan göra så att suget på att flytta till Budapest ökar. Eller kanske till Grekland. Det är i dom länderna jag stormtrivs i, ja förutom att Ungern inte har något hav, bara en flod. Så då känns Grekland mer som mig, tänk att besöka alla öar som finns i Grekland. Vilken dröm. Italien kan jag inte uttala mig om speciellt mycket då jag inte kommit iväg dit än. 

I går blev det filmen The interview med bland annat James Franco och Seth Rogen i huvudrollerna, den kan jag tipsa om att se i detta ruskväder. 

Jag ska snart iväg och träffa en väninna för lite lunch och "ta igen massa tid snack" vilket jag ser så mycket fram emot. Jag har verkligen så bra människor i mitt liv vilket är så viktigt för mig. 

I går blev det lite shopping, jag har tappat så mycket i vikt på sistone så typ alla mina kläder är för stora nu, jeansen tappar jag.. Så lite nytt var välbehövligt. Jag älskar hm:s "classy style" skjortor, kavajer, finbyxor m.m.. Jag köpte bland annat den här blåa oversize skjortan, jag älskar blått och om man vill att ens ögon ska framhävas mer ska man bära den färgen på tröjor tex. I mitt fall blå. Ett tips. 

Den här skjortan fungerar alldeles utmärkt både instoppad och som på bilden. Nu ska jag göra mig redo för den här fredagen. Ha en fin dag. Allmänt | |
Upp