Dags att flytta?

För inte alltför länge sedan var det dags för mig att packa ner alla mina saker i flyttkartonger. Det var långa sena kvällar och det var många gånger tufft. Mellan tårarna kämpade jag på ändå. Inte tårar för själva flytten men för att packa och bära alla saker. Saker som är mer än vad man tror och alla känner nog igen sig om jag säger kaosrum och allt i allo lådan. Där saker hamnar som man inte har den blekaste aning om vart man ska ha dom. Och där är det rörigt. Väldigt rörigt. Jag fick extremt mycket hjälp utav två av mina bästa vänner med flytten vilket jag är oerhört tacksam för. Jag hade aldrig klarat det själv. Men jag har lärt mig en läxa. Jag vill slippa packa ner allt, jag vill slippa nära allt. Jag vill slippa att det där jobbiga som har med en flytt att göra. Nästa gång det blir dags att flytta, ja då kontaktar jag Grabbarna Flytt så jag bara kan luta mig tillbaka. För förutom att hjälpa till med att bära hjälper även dom till med att packa ner alla saker på ett proffsigt sätt, tänk att få slippa hålla på med det. Inte nog med det. De sköter även flyttstädningen. Kort och gott så behöver du inte kontakta massor av olika företag när du ska flytta utan det räcker med ett.

 

Grabbarna Flytt har funnits sedan 2015 och startade med att tre grabbar hjälpte familj och vänner med deras flytt på sidan av studier för att sedan känna att det var det här de ville göra. Förutom i Stockholm och Helsingborg finns dom även nu i vårt grannland Finland.

 
Det enda du behöver göra är att fokusera på att du snart kommer att flytta in i ditt drömhus, eller kanske är det din drömlägenhet. Kanske är det en jobbig flytt som kommer efter en separation. Ta hand om dig själv istället och låt någon annan ta hand om din flytt. För är det något som är slitsamt så är det just att bära och packa. Det vill man helst slippa. Då är det skönt att få all hjälp man behöver när det är dags för dig att flytta. Vare sig det är en jobbig eller bra flytt i sig så är det ett nytt kapitel i ditt liv. Ett kapitel som kan bli hur bra som helst. Att flytta behöver inte vara tungt, eller stressigt.
Allmänt | |
Upp