Dejtnight ❤️

I går blev det en härlig middagsdejt på Chop Chop. Jag tycker faktiskt att deras mat är riktigt god. Istället för det gamla vanliga, sushi så tog jag fried rice, orange chicken och terriyaki salomon. Det var hur gott som helst. Jag hade svårt att sluta äta men till slut var jag så mätt att det bara inte gick att få ner en tugga till. Vårrullarna var riktigt goda dom med. 

Vi satt kvar länge och åt och pratade om dagen och bara njöt av varandras sällskap. Till efterrätt åt vi glass med maräng hemma. Det blev en riktigt bra kväll. Jag älskar datenights. Och jag tycker att det är så viktigt att ha dom. Man får inte tappa bort varandra och bara ha en vardag även om vardagen är så viktig i sig också. Det är viktigt att krydda vardagen. 


Jag shoppade lite i går. Det jag var ute efter hittade jag såklart inte. Jag behöver skor med klack. Sköna skor med klack men det verkar vara omöjligt att hitta. Jag har bara ett par och de har några år på nacken. Jag skojar inte om jag säger att de är säkert tretton år gamla. Och så slitna. Om ingen kollar på mina skor syns det inte men herregud vad dom ser ut. Jag skäms lite när jag går i dom. Men de är så jäkla sköna. Kan man klacka om dom kanske? Och få en total make over? I så fall är det värt det. Jag kanske ska gå till skomakaren och höra. Han kanske kan rädda mina slitna, fallfärdiga, fula men ack så sköna skor. Hoppas. 

Jag är så himla taggad för denna helg att jag bara vill att det ska bli fredag nu. Jag är som ett  litet barn på julafton. Vi har många lördagar bokade fram över med massor av kul. Ni vet den där längtan när man har en resa inbokad. Den längtan känner jag. Jag är så pirrig i magen. En otroligt härlig känsla.

Allmänt | |
Upp