Gör bra break ups

Tro mig, jag har också varit med om dåliga break ups i mina yngre dagar. Fruktansvärda break ups som slutat med tårar och magont. Egentligen inte över killen utan mer över handlingen och alla de känslor som kommer när man blir fullkomligt lurad av någon som man aldrig någonsin trodde skulle bedra en med en annan tjej,  kunna lura en överhuvudtaget. 

Hur kunde jag bli så lurad? Så förd bakom ljuset? Såg jag det komma egentligen men blev så förblindad av orden? Allt snurrade runt i huvudet innan jag lämnade. För är det något jag aldrig förlåter är det just denna handling och vad dessa känslor gör med en som människa. Då tar jag mitt pick och pack och säger att det är över. För gott. Bye Bye. 

Jag har nästan på gränsen känt hat mot vidriga beteenden människor haft. Det blir som en chock när man inte tror att människor kan svika en så grovt. När man inte tror att människor kan föra en bakom ljuset. När man tror gott om människor. Man tror på att människor gör goda handlingar, säger ord som är sanna och som man menar och att inte göra saker bakom ens rygg.  

Att vara med om bra break ups gör att man mår extremt bra som människa. Även om break ups aldrig är kul så är det där avslutet så viktigt och på vilket sätt det görs. Det är verkligen det. Att slippa bli hjärtekrossad, att slippa förlora tron om kärlek, att slippa känna sig fullkomligt lurad av en person man en gång har älskat. Att kunna lämna på ett bra sätt. Att lämna för att kärleken inte finns kvar. Det för mig är ett bra break up. För är det så att kärleken inte finns kvar (oftast är det något båda känner också) så är det så.  Då går båda ut från det på ett bra sätt, båda mår okej. Och det är väl så det ska vara tycker jag.  

Har ni varit med om bra break ups? Vad är ett bra break up för dig? 


Behandla människor värdigt och på ett sjysst sätt. Lämna någon du inte längre vill vara med,  innan du går ut på jakt efter andra. Ingen förtjänar det och det säger mycket om dig som människa. Aldrig hämnas med att själv vara otrogen eller göra andra elaka beteenden även om du tyvärr blivit utsatt för det, för dina egna handlingar är en del av vem du är.  

Jag brinner mycket för ämnen som kan få andra att få sig en tankeställare, kanske tänka om hur de behandlar människor. Få bättre människor där ute. Man kan alltid hoppas att det påverkar någon 🙏

Vilken fin, men ack så varm fredag det är idag.  Lite småtrött på att det är för varmt men jag kommer väl ångra mig när höstrusket kommer,  haha. Får se vad denna dag har att erbjuda. Imorgon blir det både loppis och kräftskiva med min pojkvän vilket jag ser fram emot jättemycket. Imorgon åker Albert till sin husse så jag ska gosa lite extra mycket med min vovve också som för övrigt är otroligt fin i sin nyklippta frisyr som tog mig fyra timmar att göra. Att klippa och trimma en pudel är riktigt roligt men det är sjukt mycket päls som man inte märker av.  

Jag önskar er en fantastisk fredag så slänger jag säkert upp inlägg imorgon både från loppisen och kräftskivan.  

Allmänt | |
Upp