Jag ska göra en flytt...

Jag har haft så mycket tekniska problem med min blogg och det värsta är att bloggplattformen jag använder mig av inte svarar när man skriver heller. Jag har försökt i fem dagar med att kontakta dom. Blir så irriterad då mina bloggjobb får vänta då problemet är att jag inte kan lägga in nya bilder. Bara ta från arkivet, alltså gamla bilder vilket inte fungerar i längden. Jag löste ett bloggjobb som jag har gjort samarbeten med förr (tack gode gud) så det var skönt att det gick att lösa. Men om de inte svarar på hela dagen, så ska jag göra min bloggflytt. Nu är det dags. Jag orkar inte med dessa ständiga problem längre. Och när det drabbar mitt jobb så har jag fått nog.

Så det blir en flytt. Väldigt snart. Jag vill både flytta över mitt namn (nikys.se) och alla blogginlägg genom åren. 


Jag hoppas att ni har haft en härlig helg. Det har jag haft. Den gick alldeles för fort och jag längtar redan nu till nästa helg. Vi ska bland annat käka middag och ha spelkväll med en av mina bästa vänner med familj vilket jag ser fram emot. Det var så länge sedan jag var på spelkväll och jag älskar att spela spel. 

I morse fick jag hem Albert och har hunnit med en långpromenad i en timme med honom, jag har hunnit få iväg jobb och jag har även hunnit publicera ett samarbete. En effektiv måndagsmorgon med andra ord. Om en liten stund blir det lunch med tjejerna vilket ska bli trevligt. Måste visa er salladen jag ska äta till lunch sen. En storfavorit.

Allmänt | |
Upp