Klä sig sexigt efter 30 är helt okej 🤍

Jag har nog aldrig känt mig mer kvinnlig, vackrare och sexigare efter att jag fyllde trettio år. Det var då jag verkligen fick lära känna mig själv, min personlighet, vem jag är, vem jag vill vara, sluta kolla i spegeln och kritisera mig själv (även om det händer ibland, men inte alls ofta längre) , jag älska mig själv som aldrig tidigare. 

Jag har köpt nya kläder så nu består inte bara min annars rätt tråkiga, proper garderob bara av skjortor, finbyxor och jeans utan även lite sexigare outfits. I går hittade jag två eleganta, sexiga klänningar inne på H&M som jag blev kär i. De är så snygga, jag känner mig otroligt snygg i dom. Visst framhäver dom mina tuttar lite mer, men å andra sidan, jag är en kvinna med bröst. Jag vill inte gömma undan dom. Det ska jag inte behöva göra. 

Den ena klänningen är en svart sidenklänning med strassband (heter det så?) och öppen rygg. Den andra är en vinröd klänning i siden med även den en bar rygg med härligt fall. Jag köpte även en svart blus med vita prickar och en fantastisk skön kofta. Jag är så nöjd. Att klä sig sexigt gäller inte bara tjugoåringar, utan alla kvinnor kan klä sig sexigt, i alla åldrar och kroppsformer. Vi kvinnor är sexiga och otroligt vackra så var stolta över era kroppar. Titta på er själva med stolthet. Jämför er inte med andra. Vi tjejer har ju vår mamma som förebild. Och vi är kopior av våra vackra mammor och även pappor.  Så älska er själva för den ni är. Kurvor är otroligt vackert, ni ska bara veta hur mycket jag kämpar än i dag för att få lite hull på kroppen. 

Jag är en kopia av min mamma. Den vackraste människa jag någonsin träffat. Hon är min förebild, en del av mig och jag av henne. Att klanka ner på mig själv är på något sätt att klanka ner på henne.Allmänt | |
Upp