KrĂ€ftskiva 🩞

I gĂ„r hade vi en riktigt mysig krĂ€ftskiva med min killes familj. Vi satt och kĂ€kade i mĂ„nga timmar, bĂ„de krĂ€ftor, rom och massor av gott bröd, jag Ă„t lite för mycket men det var svĂ„rt att sluta Ă€ta. Vi lekte med barnen, jag Ă€lskar nĂ€r de kryper upp i famnen och vill gosa eller nĂ€r vi pratar om livet utifrĂ„n en tvĂ„Ă„ring perspektiv. Allt var perfekt. 

Fem stora skĂ„lar fyllda med krĂ€ftor senare var vi alla mĂ€tta och belĂ„tna. 

Sen hade vi bara myskvĂ€ll hemma resten av kvĂ€llen. Vi skulle ivĂ€g pĂ„ loppis bĂ„de i gĂ„r och idag men vĂ€dret gjorde att vi bestĂ€mde oss för att hoppa det. Men nĂ€sta helg sĂ„. DĂ„ blir det loppis med min bĂ€sta vĂ€ns familj. Det ser jag fram emot. Veckan Ă€r Ă€ven fullspĂ€ckad med roliga saker utöver lite jobb. Jag ser fram emot denna vecka dĂ„ jag ska tanka massor av energi. Veckan dĂ€rpĂ„ Ă€r den tuffaste veckan pĂ„ hela Ă„ret. Lustigt att kroppen minns alla kĂ€nslor frĂ„n olyckan och tiden pĂ„ centralintensiven och mammas tragiska bortgĂ„ng. 

I veckan ska jag Ă€ven skriva massor pĂ„ min bok ocksĂ„. KĂ€nner att det Ă€r nĂ„gra bra veckor att skriva pĂ„. NĂ€r man mĂ„r lite sĂ€mre och saknaden Ă€r som en svart stor klump i magen. Jag lĂ€ngtar tills den Ă€r helt klar o h jag fĂ„r ta nĂ€sta steg med den. Att skriva Ă€r verkligen bland det bĂ€sta jag vet. Mitt största intresse.  

Jag hoppas att ni har haft en bra helg. 

AllmÀnt | |
Upp