Loppisfynd, tekniska problem och en otrolig vänskap

Jag har tekniska problem med min blogg just nu vilket jag hoppas på blir åtgärdat inom de närmaste dagarna. Jag funderar även på att byta plattform helt och hållet för jag tycker att det är mycket strul nu med den jag har. Det är lite läskigt och än har jag inte vågat ta det klivet att byta. Äsh det är bara att bestämma sig.

Problemet jag har nu på bloggen är att jag inte kan publicera nya bilder och därför har jag inte bloggat på några dagar men jag kan lägga upp en gammal bild så länge och blogga om helgen. En fantastisk helg på alla sätt och vis.

I fredags drog jag till en av mina absoluta bästa vänner. Shit vad hon betyder mycket för mig. En vänskap som var starkt redan första gången jag träffade henne. Och jag har äran att vara gudmor till hennes dotter. Jag. Bara jag. Just jag. 
Där lekte jag massor med deras två barn, jag älskar när deras son på två år säger mitt namn. På kvällen kom min pojkvän över och tillsammans åt vi middag och hemlagad chokladglass till efterrätt. Det var så trevligt. Och så gott. 

Vi frågade om de ville hänga med på loppis dagen efter och jag blev så glad över att de ville det. Det kändes som förr när vi umgicks varenda helg i princip hela helgen. Lycka. Flera av mina bästa vänner med familj följde med på loppisen som var i Skuru. Den var okej. Inte så stor som jag hade förväntat mig men det var ändå mysigt. Jag fyndade ett par nya sandaler för tjugo kronor. Min pojkvän hittade till min glädje salt och peppar i fyrar. Jag älskar fyrar och så fort jag kan lägga in nya bilder här så får ni se dom. 

Efteråt åkte vi och käkade lunch ihop, det blev thai och sushibuffe. Mums. 

På kvällen fastnade vi framför en serie och idag har vi inga planer alls. Får se vad vi hittar på.

Allmänt | |
Upp