Magisk pizza och supergod glass 🍹

Jag har hĂ„llit pĂ„ i tvĂ„ dagar med att tvĂ€tta upp klĂ€derna frĂ„n vĂ„r resa till HĂ€ssleholm. Jag nĂ€mnde tidigare att det luktade lite konstigt pĂ„ vandrarhemmet och lukten satte sig verkligen i klĂ€derna och i hĂ„ret. Ursh. 


I gĂ„r hade jag en jĂ€ttemysig dag. Det blev pizza pĂ„ en brygga och jag mĂ„ste verkligen skriva att Arenas pizzeria i Gustavsberg gör sjukt god mat. Jag tog en capricciosa och det var den godaste jag nĂ„gonsin Ă€tit. En nia av tio i betyg. Jag satt pĂ„ och njöt av varje tugga lĂ€nge. 



Efter lunchen drog jag och en vĂ€ninna ut till Bullandö och köpte kulglass. Det slutade med tvĂ„ glassar för min del dĂ„ jag inte kunde sluta Ă€ta citronsmaken. Den första glassen tog jag med smakerna citron och jordgubb, sĂ„ god. Sen blev det en med citron och choklad, den var lika god den. Har ni aldrig varit ute pĂ„ Bullandö Ă€r det nĂ„got jag rekommenderar. Bullandö krog har fantastiskt god mat. Det Ă€r hur vackert som helst att gĂ„ en promenad vid alla segelbĂ„tar ocksĂ„. Och sĂ„ fĂ„r ni inte missa kulglassen som finns dĂ€r. Mums. 





AllmÀnt, Restauranger | |
Upp