RetroklĂ€nningar och loppisar 😍

Vi har varit pĂ„ en riktig loppis roadtrip i helgen. BĂ„de ute pĂ„ Djurö och pĂ„ typ hela Ingarö. Det har varit en riktigt rolig utflykt. Loppisar har verkligen blivit nĂ„got stort, jag minns inte att det var sĂ„hĂ€r stort för bara nĂ„got Ă„r sedan eller sĂ„ har jag missat det helt. Ibland Ă€r det bara skrĂ€p, men ibland hittar man nĂ„got riktigt fint. Jag hittade faktiskt tvĂ„ retroklĂ€nningar som Ă€r bland de vackraste jag sett, dessutom passade dom mig perfekt och jag kĂ€nner mig som en prinsessa i dom. Dock mĂ„ste jag nog köpa nĂ„gon underkjol till klĂ€nningarna som fĂ„r de att, ja vad ska man kalla det, inte bara hĂ€nga rĂ€tt ner men wow vad fina de Ă€r. Jag har alltid gillat retrostilen men inte riktigt "vĂ„gat" prova den och sedan var det inte alls lĂ€nge sedan jag började anvĂ€nda klĂ€nningar över lag. 

Jag har inte den rĂ€tta attityden eller vad man ska sĂ€ga för den hĂ€r stilen. Jag Ă€r en tönt som helst inte vill synas överhuvudtaget men pĂ„ senare tid har jag kĂ€nt mig som den modell jag en gĂ„ng var. Inte modell sĂ„ utan nĂ€r man klev upp pĂ„ scenen var det som att alla mĂ€nniskorna i publiken bara försvann och man glĂ€nste, lossades att man stod dĂ€r sjĂ€lv, rĂ€tade pĂ„ ryggen och bar upp klĂ€derna pĂ„ ett snyggt sĂ€tt, gjorde sina vĂ€ndningar och gick sedan tillbaka in bakom scenen och bytte om. Jag Ă€r inte en kaxig tjej. Snarare en mes men jag kan bĂ€ra mina klĂ€der, eller snarare mig sjĂ€lv med en stolthet. 

Vi har Ă€tit sjukt god mat i helgen, pĂ„ tal om nĂ„got annat. Det har blivit mycket skaldjur pĂ„ sistone. Jag blir bortskĂ€md med sĂ„ mycket god mat. Idag ska min kille fĂ„ testa pĂ„ att göra hemmagjorda cevapcici, det Ă€r barndomsminnen för mig och nĂ„got som jag kan rekommendera om ni gillar mat frĂ„n balkanlĂ€nderna. 

The big thing i helgen var Ă€ndĂ„ utomhusbion i tanto. Fyfan vad jag njöt av mitt liv till fullo dĂ„. Det var en av de mest romantiska kvĂ€llar jag nĂ„gonsin upplevt. 




AllmÀnt | |
Upp