Så besviken...

Jag har väntar i sex dagar nu med att få hjälp av blogg.se då jag fortfarande har tekniska problem med min blogg. Jag har kontaktat dom varje dag utan återkoppling och jag är riktigt besviken. Jag måste byta bloggplattform nu, helst för en vecka sedan. Jag vill flytta över hela min blogg och det är där problemet är. Hur fan gör jag det? Någon som kan hjälpa en teknisk okunnig person med det? Snälla. Jag vet vilken ny bloggplattform jag vill ha. 

Nu sitter jag här, med massor av inlägg jag vill skriva men jag kan fortfarande inte publicera nya bilder på bloggen vilket gör att jag helt tappar lusten. Jag vill berätta om gårdagen. Men jag vill inte lägga upp en bild från flera veckor sedan. Jag vill lägga upp bilder från i går vilket jag inte kan. 

Trisst. Trisst att ni inte ens svarar mig blogg.se.

Jag ska ta klivet bort från den här plattformen, den plattform som jag började min blogg på år 2006 men jag har bytt namn genom tiderna tyvärr. Det var där allt började. Det var här jag tog klivet till att skriva dagbok för er med, innan var det handskrivna privata dagböcker för bara mig. Min blogg är bland det bästa jag har och jag har nog bloggat mer eller mindre varje dag. 

Tråkigt att lämna denna trygghet som skapar problem nu. Allmänt | |
Upp