Skvallra om livet

I morse mötte jag och Albert upp våra vänner, han sin hundkompis och jag min tjejkompis. Vi träffas flera gånger i veckan tidigt på morgonen så att hundarna får leka av sig i 45 minuter och vi kan sitta och ha tjejsnack om relationer, om allt och det är väldigt intressanta samtal vi har. Och hur vissa människor rent ut sagt är svin. Jag har saknat lite det här, att ha en tjejkompis som inte har barn även om jag älskar att umgås med mina vänner och deras barn så blir det väldigt mycket barnsnack och gör sånt som är anpassat för barn vilket jag förstår och är helt med på. Men att bara snacka om livet på ett annat sätt, det har jag saknat. Någon som känner igen sig? 

Ibland kan man sakna att man faktiskt inte vill ha barn. För att känna den här gemenskapen på ett annat sätt då i princip alla i min omgivning har barn. Men det är fel anledning till att skaffa barn. Jag vill skaffa barn för att jag vill ha det, och jag vill inte ha det därför har jag inte barn. Jag tror många där ute skaffar barn av helt fel anledning. Och sen går det som det går... 

Jag har ett samarbete att skriva ihop i dag, vilket ska bli väldigt kul och något jag ser fram emot att göra. Annars är det inte mycket annat planerat tills ikväll då vi ska på middag hos mina vänner och jag får träffa min andra lilla guddotter och även leka med deras son på två år vilket jag ser så mycket fram emot. En mysig fredag med andra ord. 


Allmänt | |
Upp