Sommarfest đŸŒŒ

I gĂ„r var jag och Albert bjudna pĂ„ sommarfest med underhĂ„llning, lunch och fika pĂ„ en av mina arbetsplatser vilket var trevligt. Vi sjöng tillsammans i sĂ€kert en timme och personalen hade verkligen gjort det bra och gick in i varje roll med kĂ€nsla. De boende var sĂ„ glada vilket vĂ€rmde att se nĂ€r de satt och log och applĂ„derade. Är det nĂ„got Ă€ldreboende jag gillar sĂ„ Ă€r det verkligen det hĂ€r. Det Ă€r stor skillnad pĂ„ Ă€ldreboende och Ă€ldreboende tyvĂ€rr. TĂ€nk om alla kunde fĂ„ det sĂ„ hĂ€r bra. Dock nĂ€mner jag inga namn pĂ„ de olika boenden jag besöker. Det kanske jag skulle? 

Till lunch blev det en jĂ€ttegod potatissallad, sallad med bland annat fetaost och melon och sedan korv. Allt var gott och till fika blev det bĂ„de prinsess och chokladtĂ„rta. Jag gick dĂ€rifrĂ„n efter fyra timmar mĂ€tt och belĂ„ten. 

Det gör verkligen ont nu nÀr jag varit ivÀg pÄ olika boenden och sett vilken skillnad det Àr, hur vissa har det nÀstan pÄ grÀnsen till missÀr.. Mitt nÀsta jobb kanske skulle vara just Àldreboendeinspektör?

Vad en hund kan pĂ„verka mycket för sjuka mĂ€nniskor 💖


AllmÀnt | |
Upp