Ett hus fullt med kartonger...

Ursh vad jag inte gillar att vara hemma just nu. Tre enorma kartonger tar upp ytor och det ser så rörigt ut, jag som gillar ordning och reda. I tvättstugan går det inte att vara, i matsalen står det ett enormt köksbord och en enorm kartong. Bordet är fel och ska returneras, vi fick fel bord i "rätt" kartong. Jag trodde att det skulle gå fortare med att de hämtade det felaktiga bordet och levererade det nya. Men så får vi frågan om vi inte vill behålla bordet och få 800 kr tillbaka. För det första, det bordet vi betalat för kostar ca 4000 kr mer än det här bordet och för det andra beställde vi ett specifikt bord som passar den stilen vi vill ha. Så nej, jag vill ha rätt bord. Nu. 

Sen står det en stor kartong i köket, jag beställde en crosstrainer som en present och jag satt i hela tre timmar och byggde ihop den idaf. Jag blev så frustrerad över att jag inte lyckades bygga i hop den helt och hållet, tydligen var det en skryv som var lite felaktig så när vi sen provade skruva den åt fel håll så gick det, och den fungerar utmärkt. Jag körde mitt första pass i dag vilket gick bra. Den låter dessutom ingenting vilket är skönt. 

Har ni varit ute någonting i det fantastiska vädret idag? Det blev två långa promenader och det slutade nästan på två mil totalt. I morse stötte jag på en gammal arbetskollega och vän som var påväg till jobbet så vi tog sällskap vilket var superhärligt. Jag försökte dock gömma mitt bleka nyvakna ansikte medan vi pratade.. 

Efter promenaden hem, ett bad i bubbelpoolen och ett lätt sminkat ansikte så kände jag mig som en ny människa igen. 

En mycket bra dag. Och med det säger jag godnatt och hoppas på att få ordning på vårt hem snart. 


Allmänt | |
Upp