Bästa ressällskapet

Veckorna går så himla fort och nu är det redan fredag, igen. Vädret är skit men vad gör det när det faktiskt är fredag och helg. Jag ser så mycket fram emot denna fredag då vi ska på grillkväll och spelkväll. Jag älskar våra spelkvällar vi har och det påminner mig väldigt mycket om resan till Grekland. I princip varje kväll hade vi spelkvällar med godis, det är min typ av kvällar på helger. Jag har ju aldrig varit en krogenbrud eller att dricka alkohol så mina kvällar spenderades alltid i goda vänners sällskap med massor av gott att äta och olika spel och massor av skratt. Jag saknar dom kvällarna i Grekland, så mycket.

Folk brukar undra vad jag dricker istället för alkohol och det är massor av olika saker, jag är ett stort fan av god kall apelsinjuice helst färspressad, vanligt iskallt vatten, ibland med ingefära i, eller citron, cola och läsk ibland. Utomlands är det liptons peach ice tea inget annat märke funkar, sen goda kalla isbanansmoothies som man kan dricka på stranden. Mums. Jag är väldigt petig med vad jag dricker, alkoholhaltiga drycker gillar jag inte överhuvudtaget, det smakar skit likaså kaffe. Folk blir ju så undrande när man inte dricker alkohol, "hur förfestar du då" ett, jag festar ytterst sällan utan jag föredrar mysiga middagar i goda vänners sällskap där man dricker med måtta. Jag gillar inte alls drama och sånt och jag tycker alltid det händer något när man är på en fest där folk verkligen dricker och blir fulla. Kalla mig gammal men jag är ändå 30 plus. Och två, jag "förfestar" med det jag tycker om att dricka, alltså vatten, apelsinjuice eller läsk. 

När jag gick igenom alla bilder från Grekland i går och la upp bilder från hela öluffen, 2,5 år senare så fick jag en otrolig längtan efter att göra en sån  resa igen, alltså en öluff i Grekland till helt nya öar. Jag rekommenderar er att göra en sån resa, helst i goda vänners sällskap, vara borta i minst tre veckor, utforska Greklands öar, planera att ta öar som ligger iaf rätt nära varandra. Vi hade en start och ett slut, efter det planerade vi öarna vart eftersom och så, det blev öar typ på rad eller vad man ska säga. Som med Paros och Antiparos, de låg bara ett stenkast från varandra. Och bara för att öar ligger nära varandra är de så olika varandra, ingen ö är den andra lik och varje ö har något helt fantastiskt att se. På vissa öar stannade vi längre och på andra bara några dagar. Vi kände efter när vi väl var där vilket var så spännande. Men jag rekommenderar er att boka hotell på vissa öar för tex på Milos var det helt fullt när vi tänkte åka dit, det är en väldigt liten ö och som vi tyvärr inte kunde besöka. Sen har vi större öar som det inte var några som helst problem med att hitta boende på. Och var noga med när ni väljer vilka ni reser med, vi reste med det bästa sällskapet och vi umgicks hela tiden och hade så kul tillsammans. Vi klickade otroligt bra utomlands, så mycket att jag bara längtar till nästa gång vi reser ihop. 


Veckan då, den gick fort, för fort. Jag har hunnit med jobb, samarbeten, bebisgos, massor av långa promenader med hunden, fix hemma och lite så. På tal om fix hemma, vet ni vad som står i hallen här hemma, jo t å stora kartonger innehållandes vårt nya köksbord och nu står jag i valet och kvalet på om jag ska försöka ge mig på att bygga ihop det, men vet inte riktigt om jag vågar, sen väger det nog en hel del så jag får vänta. Bordet är magiskt fint, ett stort runt bord, jag älskar som sagt runda matbord. 

Nu ska jag skölja ur hårinpackningen och göra mig redo för en fantastisk fredag i goda människors sällskap. Ha en fin fredag. 

PS, kolla in mina kort här när vi spelade kortspelet "sjuan" i Grekland, woop woop. Tror jag vann där eller vad tror ni. 

Allmänt | |
Upp