Köpa lägenhet i Budapest?

Vet ni vad jag har drömt om länge, att köpa en lägenhet utomlands. Tänk att ha möjlighet att bo i ett annat land, sitta i pyjamas vid fönstret, känna doften av ett annat land och skriva på sin bok och äta ungersk mat. Jag älskar miljöombyten, stora som små. Tänk att en gång i månaden en vecka åka ner till Budapest, eller vara där i flera månader i åt gången, något som är ens eget. Jag blev kär i det landet från första stund, kanske är det mina ungerska gener som kände att wow här hör jag hemma.

När vi var där nere så bodde vi i en lägenhet i de judiska centrala kvarteren. Det är precis där jag skulle kunna tänka mig att bo i framtiden (om man får drömma lite) . Jag älskar innergården, arkitekturen, närheten till stan, floden, ja allt. 

Vi hyrde lägenheten på Rakoczi Ut nummer 10 och HÄR hittar ni den, vi hyrde den lägenheten man ser bilder på först. Den var otroligt vacker med en öppen planlösning, ljus, högt i taket. Vi lagade aldrig mat där utan vi åt alla måltider ute och fastnade för ett specifikt frukostställe som ligger väldigt nära kedjebron. Se gata och bild längre ner.

Gillar ni en städad och vacker stad så tycker jag absolut att ni ska besöka Budapest. Givetvis inte bara för att den är väldigt ren och fin utan också för matupplevelsen, bakverken (gudomligt goda chokladbakelser) allt fint att se, utsikten, floden, arkitekturen, doften, historiska upplevelser, paprikakryddorna på marknaden, Budapest Eye, termalbad plus mycket mycket mer. 

Har ni någon gång drömt om att köpa en lägenhet utomlands? Vart? 








Här åt vi frukost varje dag, vi tog det säkra före det osäkra då de hade riktigt god frukost och läget var perfekt. 


Allmänt, Resa till Budapest 2018 | #all in apartman budapest, #apartment budapest, #budapest | |
Upp