Produkter till håret

Det här med att rekommendera produkter är väldigt svårt, vissa förväntar sig att bara för att en produkt fungerar på mig ska den fungera på en annan men så är det ju inte, vi alla har olika hudtyper och även när drt kommer till hår. Jag får mycket frågor angående just mitt hår och vad jag gör för att få lockarna och volymen.


Här ser ni en bild på mig med lockarna och sanningen är att så här ser mitt hår ut om jag inte borstar det vilket om jag ska vara ärlig sker sällan, lockarna är alltså helt naturliga, hårfärgen är helt min egen, och volymen likaså. Det roliga är att jag får spikrakt hår när jag använder plattång. 

När det kommer till mitt hår så gillar jag inte att gå till frisören vilket resulterar i att jag knappt klipper mig, jag ber alltid mina syskon att klippa väldigt lite av mina toppar. Jag har slutat att färga mitt hår då det sliter otroligt mycket och jag som redan har så torrt hår. Mardröm. Mitt hår är väldigt "puffigt" vilket ger väldigt mycket volym av sig själv. 

Jag dricker inte, jag röker inte och jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan. Jag har vårdande produkter i som oljor bland annat från eleni & Chris men även dessa två produkter som fungerar alldeles utmärkt på mitt hår. 


Jag tycker att hår är extremt svårt om jag ska vara ärlig, haha. När det kommer till uppsättningar är jag sämst så mitt hår får i princip se ut som det gör när jag stiger upp på morgonen.
 
Så mina tips är att sluta färga håret, i know det är svårt men det sliter ju så enormt mycket och man kan även tappa håret. Sluta att röka, rökning sliter både på insidan och på utsidan och hela kroppen drabbas av det giftet.. Ursh. Drick vatten, flera gånger om dagen. Låt bli fönen och lock/plattången. Fukta fukta fukta håret. Ät vitaminer. Jag äter just nu multivitamin dagligen. Stressa inte. Låt håret få vila från tofsen så mycket det bara går. Lycka till. 

Allmänt, Tipsar | #bra hårprodukter, #eleni&chris, #elvital, #ta hand om ditt hår | |
Upp