SĂ„ otippat 🙈

Jag glömde helt bort att blogga i gĂ„r. Jag spenderade dagen pĂ„ Ikea med en av mina nĂ€rmaste tjejkompisar och hennes lilla tjej. Vi Ă„t en sĂ„ god lunch, hĂ„ll i er nu, jag tyckte ocksĂ„ att det lĂ€t lite speciellt men vi Ă„t Ikeas köttbullar med pommes och bea, alltsĂ„ omg Ikeas bea Ă€r magisk. SĂ„ otippat och sĂ„ jĂ€kla gott alltihoppa. Det bĂ€sta Ă€r att jag ska till Ikea imorgon ocksĂ„ med bĂ€stis, thihi. SĂ„ ni kan ju gissa, vad jag kommer att föreslĂ„ till lunch. 

Jag var sĂ„ nĂ€ra pĂ„ att vĂ€lja nĂ„got annat att Ă€ta men tur att jag inte gjorde det. 

Sen blev det gofika och massor av tjejsnack nĂ€r vi kom hem. Jag har verkligen dom finaste, jordnĂ€raste vĂ€nnerna som finns och jag Ă€r sĂ„ tacksam för dessa mĂ€nniskor runt mig, oerhört tacksam. 
Min bĂ€stis och jag firar tjugo Ă„rs bĂ€stisskap i Ă„r, omg. Hur lycklig Ă€r inte jag som har kĂ€nt min bĂ€sta vĂ€n sĂ„ lĂ€nge och att vi fortfarande Ă€r bĂ€sta vĂ€nner? Tjugo Ă„r Ă€r lĂ„ng tid. Hon valde mig, och jag valde henne och sen dess har vi suttit ihop och har en otroligt djup vĂ€nskap, vi vet exakt vart vi har varandra och det Ă€r en sĂ„ fantastisk kĂ€nsla. 

Mitt körkort och jag firar dessutom femton Ă„r i Ă„r. Jag kan inte fatta att det var hela femton Ă„r sedan jag tog körkortet, jag minns det som i gĂ„r. Lyckan var total. Jag tog körkortet i BollnĂ€s, en stad jag varit i sedan jag var tvĂ„ Ă„r och kan den ut och in, det var Ă€ven dĂ€r jag bodde i tvĂ„ Ă„r förut. DĂ€r sĂ„g jag min första och enda björn i det vilda, dĂ€r tog jag inte bara körkortet utan snöskoterkortet ocksĂ„. Är det inte mĂ€rkligt och spĂ€nnande vart livet för en?

Nu tappade jag trĂ„den helt. Om vi Ă„tergĂ„r till det hĂ€r med vĂ€nskap sĂ„ Ă€r det viktigare Ă€n vad man tror att ha bra mĂ€nniskor runt sig och hur lĂ€tt man pĂ„verkas av mĂ€nniskor sĂ„ vĂ€lj dina vĂ€nner med omsorg. 

Om vi Ă„tergĂ„r till Ikea sĂ„ kom jag dĂ€rifrĂ„n med galgar och massor av tulpaner. Jag Ă€lskar tulpaner och de fĂ„r mig att kĂ€nna att vĂ„ren Ă€r nĂ€ra, vĂ€ldigt nĂ€ra. Snart Ă€r den hĂ€r. Jag tycker att alla Ă„rstider har sin charm. 
AllmÀnt | |
Upp